Szőnyegtisztítás

A szőnyegtisztító 1991-ben alakult. Először egyéni vállalkozóként kezdtem a szőnyegtisztítás mesterséget, majd 2003-tól családi vállalkozás keretében megalakítottuk a Szőnyeg Szerviz kft.-t, amelynek természetesen a fő profilja a szőnyegtisztítás. Cégünk azóta is változatlan formában üzemel.

Tekintse meg Szolgáltatásainkat!

Szőnyegtisztítás vállalás

Ahogy azt a régi szőnyegtisztító kollégák mondják „a jó szőnyeg vállalás fél tisztítás”, ezért a szőnyeg átvételt mindig nagy tapasztalattal rendelkező, jól képzett szőnyegtisztító kollégák végzik. Alapos szőnyegtisztítás háztól házig 2 nap alatt.

Szőnyegtisztítás - Átvétel az ügyfélnél

Cégünk telefonos ügyfélszolgálata folyamatos, naprakész információkkal, udvarias diszpécserekkel hétköznap, és hétvégén egyaránt rendelkezésükre áll. Rendelését e-mailben is elküldheti részünkre. Budapesten, és környékén végzünk szőnyegtisztítás tevékenységet. Az előre egyeztetett 2-4 órás idő intervallumban szakképzett szőnyegtisztító kollégánk a megbeszélt helyszínen átveszi a tisztításra váró szőnyegeket és azt a megrendelővel egyeztetett időpontban szállítja vissza. Kérésére, a szőnyegtisztító gépkocsivezetője az érkezés előtt megbeszélt idővel felhívja Önt, ezáltal is csökkentve a várakozási időt.

A szőnyegszállítás esetén speciálisan erre a célra kialakított, elválasztott rakterű autókkal végezzük így gátolva meg a tiszta szőnyeg, és a szennyes szőnyeg érintkezését. Szőnyegfelújítás esetén díjmentesen lehetőséget biztosítunk szőnyegei hosszabb időn át történő tárolására, illetve csomagolására szőnyegtisztító műhelyünkben. A lényeg, hogy Ön elégedett legyen és a szőnyege gyönyörű.

Ne kövessen el hibát és okozonn nagyobb bajt felelőtlenül különböző reklámokban csodának beállított tisztítószerekkel szőnyegének. Egy ilyen elmaszatolás csak árt a szőnyegnek. Minden ilyen esetben forduljon szakemberhez.

Miért a Bocz szőnyegtisztítás?

Válasszon minket mert:

 • 25+ éve működünk
 • Szőnyegtisztítás háztól-házig 2 nap alatt
 • Teljes körű szőnyegtisztító szolgáltatás
 • Kedvező áron, kiszállassal is
 • Kiszállás budapest és környékén
 • Áttvétel akár az otthonában

Bocz Szőnyegtisztító célja:

Célunk, hogy korrekt árainkkal, kiváló minőségben, hosszú távon szolgáljuk ki ügyfeleinket.
 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérem keressen minket elérhetőségeinken!

Mi tudjuk, hogy egy ügyfelet nem megszerezni, hanem hosszútávon megtartani a nehéz. Ezért kérem, ha meg volt velünk elégedve, mondja el mindenkinek, ha nem, akkor csak nekem.

Tiszta és egészséges otthon: Profi szőnyegtisztítás

A kényelmes, dekoratív és higiénikus otthon mindenkinek természetes igénye, azonban a mindennapos igénybevételnek köszönhetően berendezési tárgyaink elhasználódnak, valamint bekoszolódnak. A kárpitos felületek, szőnyegek általában jelentős mennyiségben vannak jelen az otthonokban és a rendszeres használat során a legkülönbözőbb szennyeződések és baktériumok telepedhetnek meg rajtuk, melyek nem csupán esztétikailag rontják otthonunk megjelenését és komfortérzetünket, de egészségügyi szempontból is igen veszélyesek lehetnek.

A rendszeres és profi szőnyegtisztítás teljes körű megoldást nyújt a káros baktériumokkal és a kellemetlen szennyeződésekkel szemben:

 • Étel és ital maradékok, foltok
 • Vegyszerek és egyéb anyagok által hagyott szennyeződések
 • Por, és általános háztartási szennyeződések
 • Állatszőr Gyermekek által okozott szennyeződések
 • Egyéb esetek


A profi szőnyegtisztításnak köszönhetően szőnyegei újra régi megjelenésükben díszíthetik otthonát! Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött vállalja különböző szőnyegtípusok tisztítását háztól-házig szállítással, melyről bővebb tájékoztatásért tekintse meg weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Milyen tulajdonságokkal bír egy szőnyeg? A szőnyegek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, melyek a mindennapi és hosszú távú használatot egyaránt megkönnyítik. Lássuk, melyek ezek! · Tartósság · Kopásállóság · Felületváltozási hajlam · Színtartósság · Hő-és hangszigetelés · Hő-és lángállóság · Csúszásmentesség · Fényállóság · Méretállandóság · Esztétikai tulajdonságok · Tisztíthatóság

Utóbbi tulajdonság kifejezetten fontos, hiszen sok bosszúságtól kímélhet meg minket, ha kevésbé koszolódó, ám könnyen tisztítható anyagot választunk. A szőnyegtisztítás rendkívül fontos tevékenység, hiszen jelentősen kihathat egészségi állapotunkra, amennyiben nem szentelünk neki kellő figyelmet.

A legalapvetőbb szőnyegtisztítási eljárás a porszívózás. Ezt érdemes hetente elvégezni, így megszabadulhatunk a mindennapok során lerakódott porrétegtől. Vannak azonban olyan szennyeződések és alkalmak, amikor érdemes a szőnyegtisztításhoz szakember segítségét kérni. Ezekben az esetekben mélyebb, alaposabb tisztítást végeznek el a szőnyegen, speciális gépek és tisztítószerek segítségével.

Alapos szőnyegtisztításra van szüksége? Forduljon bizalommal a Bocz Szőnyegtisztítóhoz!

A szőnyeg és az állatszőr

A lakásban tartott állatok természetes, ugyanakkor bosszantó velejárója, hogy szőrük mindenhol megtapad. Egyfelől vannak emberek, akiknél ez allergiás reakciókat vált ki, de olyan is előfordulhat, hogy valaki csak egyszerűen undorodik a gondolattól, hogy egy kutyaszőrrel ellepett fotelbe huppanjon bele.

Ha tenni szeretnénk ez ellen, akkor két út áll előttünk: vagy kitiltjuk az állatot a lakásból, amit meglehetősen nehéz szívvel tennénk, vagy felvesszük a harcot az elhullatott szőrök ellen és okosan kezeljük a szőnyegtisztítás ügyét.

Utóbbi esetben a szőnyegtisztítás számos módszerével felfegyverkezhetünk, így például használhatunk gumikesztyűt, ami magához vonzza a szőrt, vagy éppen a ragacsos rollnit, amire gyakorlatilag ráragadnak a szőrszálak. Ezeken felül érdemes beszerezni egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett, nagyteljesítményű porszívót is.

Mindezek ellenére szerencsés, ha bizonyos időközönként segítségét kérünk a szőnyegtisztításhoz, hiszen egy szakember a szőnyeg legmélyebb szöveteiből is képes eltávolítani eszközeivel kedvencünk bundájának szálait.

Megbízható szőnyegtisztító csapatra van szüksége? Keresse a Bocz Szőnyegtisztítót!

Kényelem és tisztaság!

A szőnyegtisztítást általában egyik háziasszony sem kedveli, hiszen fárasztó tevékenységről van szó, melyre gyakran nem nyújtanak megoldást a jól ismert praktikák. Vallja be nyugodtan, hogy Ön is így van ezzel!

De ki mondta, hogy Önnek kell elvégeznie ezt a kellemetlen és fárasztó munkát? Bízza profikra a szőnyegtisztítást, és Önnek nincs más dolga, mint akár otthonában átvenni a frissen mosott, tiszta lakástextilt.

Családi vállalkozásunk 1991 óta tökéletesíti szőnyegtisztító technikáját, melyet korszerű berendezésekkel és modern technológiával emeltünk magas szintre. Mélytisztítás, foltkezelés és szárítás is szerepel a repertoárunkban, természetesen a szőnyegtípusnak megfelelően.

Budapest több kerületében is vállalunk kiszállást, mert számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Ezt szem előtt tartva hozzuk-visszük a tisztíttatni kívánt szőnyeget, akár házhoz is, így Önnek csak át kell vennie azt. Mindezt két nap leforgása alatt!

Fontos vendégeket fogad? Nincs kapacitása egyedül megcsinálni a nagytakarítást? Nem is kell! Kényelmes, gyors és kedvező árú szolgáltatásunkat Önnek találták ki! Tisztíttassa szőnyegét nálunk!

Az elhanyagolt szőnyeg veszélyeiről

Otthonunk hiába a biztonság és a kényelem oázisa, sokszor bizony ez csak a felszín. A látszat mögött valójában sokkal több veszély rejtőzik, mint gondolnánk. Baktériumok, kosz, bacilusok leselkednek és támadnak ránk nem egyszer onnan, ahonnan nem is gondolnánk.

Az egyik ilyen veszélyforrás a szőnyeg. Az elhanyagolt szőnyeg számtalan veszélyt rejt magában, és akár egészségügyi károkat is okozhat, ha nem gondoskodunk a megfelelő tisztításról.

Azonban az otthonunkról való felelősségteljes gondoskodás ott kezdődik, hogy a vásárlásnál odafigyelünk arra, hogy természetes anyagokból készült szőnyeget válasszunk. A műszálas anyagok, habszivacs alátétek mérgező anyagokat, rovarirtó szereket is tartalmazhatnak. A régóta földön heverő, elhanyagolt szőnyegek nemcsak a port szívják magukba, de meleg otthont biztosítanak a poratkáknak is, melyek sok embernek okoznak allergiás tüneteket, sokszor a tulajdonosok tudtán kívül.

Ne hanyagolja el szőnyege karbantartását és vegye igénybe szakemberek segítségét, forduljon hozzánk bizalommal szőnyegtisztításért!

Üdvözlettel:
Bocz Szőnyegtisztítás
Szőnyeg Szerviz Kft. - Szőnyegtisztítás
Bocz Vilmos, cégvezető
06-1-257-7050