Szőnyeg porolás

A kiválogatott szőnyegek a válogatást követően a szőnyeg poroló gépen haladnak keresztül. A vibrációs elven működő, jól szabályozható szőnyeg poroló berendezés minden szőnyeg számára a legoptimálisabb beállítási program szerinti szőnyeg porolás műveletet hajtja végre.

Bocz szőnyegtisztító - Szőnyeg porolás

Így érjük el, hogy a szőnyegben található finom porszemcséket és poratkákat a legjobb hatásfokkal távolítsuk el. Ha szükséges, a szőnyeg porolás műveletet többször is megismételjük. Az így keletkezett szennyeződést egy elszívó berendezésen keresztül vezetjük el, és gyűjtjük össze. Bízza ránk a szőnyeg porolást!

Amit a poratkákról tudni érdemes

A poratka szabad szemmel nem látható, a pókok családjába tartozó élősködő. Nyolclábú állatok, melyek speciális módon képesek megtapadni a különböző felületeken. Leggyakrabban szőnyegekben, szövetekkel burkolt bútorokban, garnitúrákban, függönyökben, matracokban, takarókban és ágyneműben fordulnak elő.

Ez nem is meglepő, hiszen létük szorosan kapcsolódik az emberekhez. Elhalt emberi hámsejtekkel táplálkoznak, így már érthető is, hogy miért ezekben a tárgyakban fordulnak elő. Sajnos mindennapi tevékenységeink során mi magunk juttatjuk el a poratkákat házunk szinte összes pontjára. Ezek a kis lények felelősek a porallergiáért is. A szénanáthához hasonló tüneteket azonban nem közvetlenül a poratkáknak köszönhetjük, hanem azok ürülékének. Ha már kialakult az allergia, vagy szeretnénk megelőzni, rendkívül fontos az alapos és rendszeres takarítás. Cégünk örömmel áll rendelkezésére, hiszen korszerű szőnyegtisztítási módszereinkkel ezektől a kis élősködőktől is megszabadulhat! Keressen bennünket bizalommal még ma! Vegye igénybe szőnyeg porolás szolgáltatásunkat!