Telefon: +36 1 257-70-50 | E-mail: szonyegszerviz@t-online.hu
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/8640711.pnglink
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/3385722.pnglink
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/9275153.pnglink
Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás háztól házig két nap alatt Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás - 257-70-50 Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás háztól házig két nap alatt
Főoldal Szőnyegmosás

Szőnyeg vízszintes mélymosás

Ezt a technológiát elsősorban erős tartású, kemény hátú szőnyegek (velúr szőnyeg, kettős velúr szőnyeg, buklé szőnyeg…stb.) tisztítására fejlesztették ki. A szőnyeg futószallagon lassan halad előre, miközben egy speciálisan erre a célra kifejlesztett szőnyegmosószert permetezünk rá. Ezt követően vízszintes kefesorok súrolják a szőnyeg felületét, miközben egy forgó kefesor a szőnyegek hátoldalát is megtisztítja. Itt részben szintén visszaforgatott vizet használunk. A kefesorok után fúvókákon keresztül nagy nyomású vízzel öblítjük a szőnyeget, ezáltal távolítjuk el a maradék mosószert, és a szennyeződéseket. A gépsor végén elhelyezkedő két préshenger között kipréseljük a bennlevő víz nagy részét, még a centrifugálás előtt a szőnyegből. Ez technológia lehetővé teszi a szőnyegek teljes keresztmetszetében, gyors egymás után, de egymástól elkülönítve történő tisztítását.

Bocz szőnyegtisztító - Szőnyeg mosás, szőnyeg mélymosás

Bocz szőnyegtisztító - Szőnyeg vízszintes mélymosás

 

Szőnyeg forgódobos mosás

Ezt a technológiát a puha tartás nélküli szőnyegek (cérnaszőnyeg, rongyszőnyeg szöttes szőnyeg…stb.) tisztítására alkalmazzuk. A szőnyegeket egy, a háztartási mosógép felépítéséhez hasonló, de méreteiben sokkal nagyobb, és kimondottan a szőnyegtisztításhoz kifejlesztett vezérléssel rendelkező, 50 vagy 150 kg töltősúlyú gépekkel tisztítjuk. Az itt alkalmazott szőnyeg mosószerek, és segédanyagok, valamint a lágyított víz együttesen segítik elő a jobb hatásfok elérését. A víz eltávolítása itt is centrifugálással történik.

Szőnyeg forgódobos mosás

A mélymosás előnyei

A szőnyegtisztítás hatékonyságának alapvető feltétele, hogy minden adott szőnyegtípushoz a megfelelő technológiai eljárást, gépeket és mosószereket válasszuk, hiszen amennyiben nem szakszerűen történik a mosási eljárás, komoly károk is keletkezhetnek a szőnyegekben, amellett, hogy nem lesznek makulátlanul tiszták.

Sok esetben előfordulhat, hogy a kézi szőnyegmosás nem elég eredményes, a szőnyeg mérete indokolja, valamint a hagyományos gépi tisztítás nem javasolt, így a legkorszerűbb és legeredményesebb megoldásnak a sík-mélymosás bizonyul. A mélymosás során egy sík-mélymosógépben történik a folyamat, majd egy többfázisú öblítés, centrifugálás és szárítás következik, melyek maximálisan tiszta szőnyegeket eredményeznek, amellett hogy az állapot nem sérül, és a szőnyeg megőrzi eredeti szépségét.

Válasszon profi szőnyegtisztítási szolgáltatásokat, melyek maximálisan alkalmazkodnak a szőnyegtípusokhoz, hogy az otthona olyan esztétikus és tiszta lehessen, amilyet elképzelt! Tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!