Telefon: +36 1 257-70-50 | E-mail: szonyegszerviz@t-online.hu
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/8640711.pnglink
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/3385722.pnglink
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/9275153.pnglink
Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás háztól házig két nap alatt Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás - 257-70-50 Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás háztól házig két nap alatt
Főoldal Szolgáltatások Szőnyegtisztítás

Tisztelettel üdvözlöm a Bocz szőnyegtisztító weboldalán!

A szőnyegtisztító 1991-ben alakult. Először egyéni vállalkozóként kezdtem a szőnyegtisztítás mesterséget, majd 2003-tól családi vállalkozás keretében megalakítottuk a Szőnyeg Szerviz kft.-t, amelynek természetesen a fő profilja a szőnyegtisztítás. Cégünk azóta is változatlan formában üzemel.

Szőnyegtisztítás vállalás

Ahogy azt a régi szőnyegtisztító kollégák mondják „a jó szőnyeg vállalás fél tisztítás”, ezért  a szőnyeg átvételt mindig nagy tapasztalattal rendelkező, jól képzett szőnyegtisztító kollégák végzik. Alapos szőnyegtisztítás háztól házig 2 nap alatt.

Szőnyegtisztító - Átvétel telephelyünkön

Telephelyünk címe: 1165 Budapest, Írisz u. 11. Az átvétel munkanapokon 08 -18 ig történik, de telefonos egyeztetés alapján ettől eltérő időpontban, késő este, vagy hétvégén is lehetséges az átvétel a szőnyegtisztítónk telephelyén.

Átvételkor a szőnyegeket egyedi azonosító számmal látjuk el, amely a szőnyegekkel kapcsolatos többi fontos információval (szőnyegtípus, szőnyegméret, szőnyegállapot, szőnyeghibák, elvégzendő szőnyegtisztítási feladatok, szőnyegtisztítás vállalási díj stb.) együtt szállítólevélen rögzítünk, melynek egyik példányát a megrendelő kapja. Az itt rögzített adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára ki nem adjuk. A telephelyünk megtalálását térképmelléklet, és GPS koordináták segítik.

Szőnyegtisztítás - Átvétel az ügyfélnél

Cégünk telefonos ügyfélszolgálata folyamatos, naprakész információkkal, udvarias diszpécserekkel hétköznap, és hétvégén egyaránt rendelkezésükre áll. Rendelését e-mailben is elküldheti részünkre. Budapesten, és környékén végzünk szőnyegtisztítás tevékenységet. Az előre egyeztetett 2-4 órás idő intervallumban szakképzett szőnyegtisztító kollégánk a megbeszélt helyszínen átveszi a tisztításra váró szőnyegeket és azt a megrendelővel egyeztetett időpontban szállítja vissza. Kérésére, a szőnyegtisztító gépkocsivezetője az érkezés előtt megbeszélt idővel felhívja Önt, ezáltal is csökkentve a várakozási időt.

A szőnyegszállítás esetén speciálisan erre a célra kialakított, elválasztott rakterű autókkal végezzük így gátolva meg a tiszta szőnyeg, és a  szennyes szőnyeg érintkezését. Szőnyegfelújítás esetén díjmentesen lehetőséget biztosítunk szőnyegei hosszabb időn át történő tárolására, illetve csomagolására szőnyegtisztító műhelyünkben. A lényeg, hogy Ön elégedett legyen és a szőnyege gyönyörű.

Ne kövessen el hibát és okozonn nagyobb bajt felelőtlenül különböző reklámokban csodának beállított tisztítószerekkel szőnyegének. Egy ilyen elmaszatolás csak árt a szőnyegnek. Minden ilyen esetben forduljon szakemberhez. 

Miért a Bocz szőnyegtisztítás?

  • 20 éve működünk
  • Szőnyegtisztítás háztól-házig 2 nap alatt
  • Teljes körű szőnyegtisztító szolgáltatás
  • Kedvező áron, kiszállassal is
  • Kiszállás budapest és környékén
  • Áttvétel akár az otthonában

Bocz Szőnyegtisztító célja:

Célunk, hogy korrekt árainkkal, kiváló minőségben, hosszú távon szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Mi tudjuk, hogy egy ügyfelet nem megszerezni, hanem hosszútávon megtartani a nehéz. Ezért kérem, ha meg volt velünk elégedve, mondja el mindenkinek, ha nem, akkor csak nekem.

Üdvözlettel: 

Bocz Szőnyegtisztítás

Szőnyeg Szerviz Kft. - Szőnyegtisztítás

Bocz Vilmos

cégvezető

06-1-257-7050

Bocz szőnyegtisztító - szőnyegtisztítás, szőnyeg takarítás, tisztítás