Telefon: +36 1 257-70-50 | E-mail: szonyegszerviz@t-online.hu
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/8640711.pnglink
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/3385722.pnglink
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/9275153.pnglink
Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás háztól házig két nap alatt Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás - 257-70-50 Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás háztól házig két nap alatt
Főoldal Szolgáltatások Előkészítés, foltkezelés

A minőségi szőnyegtisztítás elengedhetetlen feltétele a szakszerű szőnyeg előkezelés, szőnyeg előkészítés és szőnyeg folttisztítás.

Bocz szőnyegtisztítás, szőnyegtisztító - folteltávolítás, foltkezelés

Ez a nagy szakértelmet és türelmet igénylő művelet alapozza meg a további szőnyeg tisztítási fázisok sikerét. A túlszennyezett szőnyegek egy intenzív, megfelelően adagolt, oldószer erősítőkkel kiegészített, vegyszeres szőnyeg előkezelésen esnek át. A vegyszert a felhordás után körkefés súrológépekkel beledőzsöljük a szőnyegbe, majd az előírt várakozási idő elteltével öblítjük. Ezt követi szükség szerint a szőnyegen a makacs foltok helyi kezelése. Ezt külön erre a célra, a szőnyegfoltok típusának függvényében kifejlesztett szőnyeg folttisztítószerekkel végezzük. Ennek sikere nagyban függ a szőnyegfolt típusának pontos ismeretétől és a keletkezésétől számított minél rövidebb idő elteltétől. Ezért célszerű a szőnyeget a folt keletkezése után minél hamarabb szakemberre bízni.

Bocz szőnyegtisztító, szőnyegtisztítás -  folttisztítás, foltkezelés, folteltávolítás

A házi praktikák általában csak rontják a helyzetet. A megfelelő foltkezelés, folteltávolítás, folttisztítás elengedhetetlen. A szőnyeg foltkezelést sok esetben a szőnyegtisztítás után újra meg kell ismételni, majd ezután ismét öblíteni a szőnyeget. A makacs szőnyegfoltok sokszor még így sem távolíthatóak el tökéletesen. Az előkezelésnél szűrt, és tisztított öblítővizet forgatunk vissza, ezáltal csökkentjük a víz és mosószer-felhasználást, valamint a szennyvízkibocsátást, mely nem csak a költségeket csökkenti, környezetvédelmi szempontból is jelentős.