Telefon: +36 1 257-70-50 | E-mail: szonyegszerviz@t-online.hu
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/8640711.pnglink
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/3385722.pnglink
http://boczszonyegtisztito.hu/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/9275153.pnglink
Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás háztól házig két nap alatt Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás - 257-70-50 Bocz szőnyegtisztító - Szőnyegtisztítás háztól házig két nap alatt
Főoldal Szolgáltatások Centrifugálás, szárítás

Szőnyeg centrifugálás:

 

A szőnyegmosási, és öblítési folyamat befejeztével a szőnyegek egy speciálisan erre a célra gyártott, hosszúra nyújtott dobú szőnyegcentrifugába kerülnek. A szőnyeg centrifugálással még további, jelentős mennyiségű vizet távolítunk el a szőnyegekből, ezáltal is javítva a szőnyegtisztítás minőségét, és csökkentve a szárítás időtartamát, amivel jelentős mennyiségű energia megtakarítást érünk el. 

Bocz szőnyegtisztító - Szőnyeg centrifugálás, Szőnyeg szárítás, szőnyeg tárolás

Szőnyeg szárítás

A szőnyegek a centrifugálást követően lógatva kerülnek a szőnyegszárító alagútba, ahol száraz, meleg levegőt fújunk át közöttük. A szőnyegszárítás közben a vezérlő egység folyamatosan figyeli a hőmérsékletet, és a páratartalmat, hogy a szőnyegszárítás a lehető legoptimálisabb, és leggazdaságosabb legyen. Egyes szőnyegtípusokat (cérnaszőnyeg, rongyszőnyeg szőttes szőnyeg…stb.) forgódobban szárítunk, más nagyon kényes szőnyegeket nem tesszünk be a szárítóba, ezeket kiterítve műhelyhőmérsékleten szárítjuk.
A szőnyegszárítást az utómunkálatok ( pl: szőnyeg rojtkezelés, szőnyeg bolyhozás…) elvégzését követően minőség-ellenőrzés zárja. 

Bocz szőnyegtisztító - Szőnyeg szárítás, szőnyeg tárolás

Szőnyeg tárolás

Ezután a szőnyegek a tárlópolcokra kerülnek, ahol tisztán várják a gazdáikat, illetve ahonnan a megbeszélt időben visszaszállítjuk őket a –remélhetően- boldog tulajdonosaikhoz. A nálunk tisztíttatott szőnyegeket, (pl. szőnyeg felújítás esetén) díjtalanul tároljuk, illetve külön kérésre becsomagoljuk.

Bocz szőnyegtisztító - szőnyeg tárolás